“U” Cluj, în fața primului duel oficial din 2023 – ce abordare a pregătit Ioan Ovidiu Sabău?

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni vineri, 20 ianuarie, pe teren propriu, formația FC Voluntari, în cea de-a șaptea etapă din returul sezonului regulat al Superligii. Alături de noul director tehnic al echipei, Ioan Ovidiu Sabău, “studenții” încep noul an pe poziția a 14-a a clasamentului, cu 19 puncte acumulate în 21 de partide, însă sunt încrezători după cantonamentul efectuat în Antalya, unde au reușit să câștige două din cele patru meciuri de pregătire.

În cadrul unei conferințe de presă, Ioan Ovidiu Sabău și jucătorul transferat, în luna octombrie, de la FCSB în lotul clujenilor, care va îmbrăca pentru prima dată tricoul alb-negru, Andrei Miron, au prefațat prima confruntare din 2023. Declarațiile acestora sunt disponibile în materialul de mai jos.

Miron: “Când aveam 20 de ani, gazonul de pe Cluj Arena arăta la fel”

Deși a fost anunțat faptul că gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat în totalitate, condițiile acestuia nu sunt deloc bune înaintea primului meci oficial din noul an calendaristic. Andrei Miron își amintește faptul că, în urmă cu opt ani, gazonul arăta similar.

“Dacă țin bine minte, când aveam vreo 20 de ani și juca Universitatea în prima ligă, arăta exact la fel terenul. Sper ca cei care se ocupă de administrația acestui teren să rezolve problema, pentru că e păcat, este un stadion foarte frumos, cred că printre primele trei din România”, a declarat Andrei Miron.

Partida dintre “U” Cluj și FC Voluntari va începe la ora 16:30, iar fanii interesați să vină pe Cluj Arena își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, concluzii la finalul cantonamentului din Turcia: “Cred că suntem pregătiți pentru ceea ce va urma”

Ioan Ovidiu Sabău, după meciurile amicale disputate de “U” Cluj: “Suntem la 50-60% din ceea ce vreau eu”

“U” Cluj pierde ultimul duel din anul 2022, în fața celor de la Sepsi – meci oprit din cauza scandărilor xenofobe

banner