Ionuț Coman: Investițiile în infrastructură generează o surpriză economică plăcută

0

În ciuda crizei provocate de pandemia de coronavirus, există sectoare economice care continuă să prospere. Este cazul construcției de infrastructură. Un studiu realizat de cercetătorii Universității Babeș-Bolyai arată că acest domeniu va crește cu aproximativ 10 la sută în acest trimestru, iar perspectivele sunt în continuare de creștere, pentru că autoritățile centrale și locale au anunțat noi investiții în infrastructură.

Perioada stării de urgență și cea a stării de alertă au însemnat diminuarea traficului rutier, iar acest lucru a creat condițiile în care proiectele de infrastructură să fie finalizate mai repede. De aceea, sectorul construcțiilor de infrastructură a crescut nesperat de mult, spune antreprenorul Ionuț Coman, a cărui firmă este furnizoare pentru firmele de construcții.

Antreprenorul Ionuț Coman afirmă că, la început, au existat temeri legate de răspândirea coronavirusului, însă, din fericire, până acum, pandemia a rămas sub control.

Un alt efect al crizei induse de pandemie este responsabilizarea muncitorilor. În condițiile în care unele dintre cunoștințele lor au rămas fără locuri de muncă, mulți dintre angajați au început să se comporte mai serios decât până acum.

banner