Premii de mii de euro pentru artiști, la Jazz in the Park Competititon – ce activități au pregătit organizatorii în Parcul Central din Cluj-Napoca

0

International Jazz in the Park Competition 2023, un proiect care își propune să le ofere artiștilor posibilitatea ca, pe lângă spectacolele oferite publicului, să concureze pentru a obține premii în valoare de mii de euro, va avea loc, în perioada 30 iunie – 2 iulie, în Parcul Central “Simion Bărnuțiu” din Cluj-Napoca. Dintre cele peste 200 de formații de jazz care s-au înscris în competiție, 17 vor putea fi ascultate live și, ulterior, votate de cei prezenți la scenele amplasate în incinta festivalului.

Trupa care va fi cea mai apreciată de juriu și de public va câștiga marele premiu de 5000 de euro, alături de invitația de a susține un concert în cadrul festivalului care va avea loc în primele zile ale lunii septembrie. Următoarele premii sunt în valoare de 3000, 1000, respectiv 500 de euro. De asemenea, publicul va benefica de acces gratuit și va avea posibilitatea de a participa la ateliere în care să experimenteze tehnici de bază pentru instrumentele muzicale preferate. Mai multe informații, în materialul de mai jos.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Jazz in the Park, între ploaie și distracție – cum a fost atmosfera la cea de-a zecea ediție a festivalului?

Parcul Central din Cluj-Napoca va vibra iarăși pe ritmuri de jazz

Jazz in the Park 2023 – Află ce artiști au confirmat deja prezența la festival

banner