Liderul SLIPC Lucia Cojocaru: Să sperăm că anul viitor vom învăța față în față, fizic

0

Liderul Sindicatului Liber din Învățământul Preuniversitar Clujean (SLIPC), Lucia Cojocaru, a transmis un mesaj de sărbători tuturor cadrelor didactice din România, dar și autorităților. Ea a vorbit despre greutățile prin care au trecut elevii, părinții și profesorii, de când învățământul se desfășoară exclusiv online. De asemenea, Lucia Cojocaru și-a exprimat speranța ca anul viitor elevii și profesorii să se întoarcă în școli.

„Anul 2020 în învățământul preuniversitar, trebuie să recunoaștem, a fost destul de greu, atât pentru personalul din învățământ, cât și pentru elevi și părinți. Această activitate online a fost mult îngreunată de faptul că mulți colegi nu au avut instrumentele sau acele tablete cu care să lucreze alături de elevi și, binînțeles, nici elevii din mediile defavorizate.

În final, aș dori să mulțumesc tuturor pentru efortul pe care l-au depus până acum și să sperăm că anul viitor vom învăța față în față, fizic. Vă doresc pe această cale, tuturor, Sărbători fericite, în liniște, în pace și să fim sănătoși!”, a spus Lucia Cojocaru în mesajul său de sărbători.

CITEȘTE ȘI:

Lucia Cojocaru: Un sfert din cadrele didactice din Cluj au făcut COVID