Liderul U-BT Cluj-Napoca dispută, în fața fanilor, ultimul meci din prima fază a Ligii Naționale

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca vor întâlni vineri, 27 ianuarie, pe teren propriu, formația CSM Târgu Mureș, în ultima etapă din prima fază a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Campioana României a înregistrat 14 succese și un singur eșec în actuala ediție de campionat și va accede în TOP 10 de pe prima poziția a clasamentului conferinței A. Acest bilanț le mai aparține doar celor de la CSM CSU Oradea, care sunt lideri în conferința B.

Deși partida din BT Arena va fi lipsită de miză, deoarece, nici în cazul în care se impun, oaspeții nu vor putea să avanseze de pe poziția a șaptea, pe care se află la momentul actual, jucătorii mai multor echipe din LNBM încă se luptă pentru a nu fi eliminați din cursa spre titlul de campioni naționali. Iată situația echipelor din cele două conferințe:

CSM Târgu Mureș, adversar puternic în actuala ediție din LNBM

Ultima întâlnire a celor două adversare a avut loc în penultima zi a anului 2022, atunci când clujenii s-au impus la limită, în finalul meciului disputat pe parchetul sălii din Târgu Mureș. De asemenea, elevii lui Mihai Silvășan vin după eșecul din EuroCup cu italienii de la Reyer Veneția, care au câștigat, la ultimele faze, duelul din fața propriilor suporteri.

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Târgu Mureș va începe la ora 18:00, iar fanii interesați să vină în BT Arena își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe canalul de YouTube FRB TV.

VEZI ȘI:

Mihai Silvășan, după eșecul din Veneția: “Nu am reușit să rămânem puternici din punct de vedere mental”

U-BT Cluj-Napoca, învinsă dramatic de Reyer Veneția, după ce a revenit de la 16 puncte diferență

U-BT continuă șirul de victorii în Liga Națională – campioana României s-a impus categoric la Miercurea Ciuc

banner