Lipsa de personal calificat și scăderea productivității, printre principalele subiecte la HR Summit

0

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei resurselor umane din Transilvania este conferința HR Summit, organizată la Cluj-Napoca. Tema conferinței de anul acesta – Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted – aduce în prim plan atât provocările existente dintotdeauna în industria HR, cât și pe cele emergente.

Ediția de anul acesta a HR Summit se concentrează pe găsirea soluțiilor la unele dintre cele mai presante provocări cu care se confruntă departamentele de resurse umane, cum ar fi lipsa de personal calificat, scăderea productivității, necesitatea oferirii beneficiilor angajaților și dificultatea reținerii talentelor în companii.

În același timp, specialiștii în resurse umane vor încerca să creioneze o imagine a viitorului industriei HR, influențat de noile tehnologii precum inteligența artificială sau munca în regim hibrid, care pun și mai multă presiune pe domeniu.

Cine sunt specialiștii care vor vorbi la HR Summit

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul HR, care vor pune la
dispoziția publicului posibile soluții pentru probleme actuale din această industrie, dar și indicii despre viitorul locului de muncă.

Printre primii speakeri confirmați sunt Georgiana Pankler, Senior HR Executive, Younder, Iulian Foca, HR Manager, .msg Systems România, Lavinia Nicoară, Head of Recruting .msg Systems România, Alina Perrin, Head (& Heart) of People Amber și Magnoliu Stan, Consultant HR și Manager Executiv la Smart HR România.

Evenimentul se concentrează pe dezvoltarea industriei HR din România, evoluția companiilor, creșterea profesională a angajaților și crearea unui model de business unde profitabilitatea afacerilor este direct proporțională cu bunăstarea oamenilor.

Ediția de anul trecut a reunit peste 220 de participanți, oameni ai industriei, manageri de HR, specialiști și lideri care dețin în companiile lor rolul de manager al oamenilor. Tema de anul trecut a fost dinamica resurselor umane post-pandemie.

Evenimentul va avea loc joi, 9 noiembrie, la Hotel Radisson Blu, din Cluj-Napoca. Bilete și mai multe informații despre HR Summit sunt disponibile AICI.

VEZI ȘI:

Primul birou regional EIT Digital din România, deschis la UBB Cluj

Elevi clujeni cu deficiențe de vedere merg în tabără unde vor participa la sporturi montane

Despre AI și educație, ChatGPT și IT-ul curat, securitate cibernetică, la Sibiu Innovation Days

 

 

 

banner