Mandorlini, după remiza CFR cu Oțelul: „E important să ne găsim luciditatea în fața porții”

0

Andrea Mandorlini, antrenorul italian de la CFR Cluj, a oferit explicații după remiza cu Oțelul Galați. Meciul dintre cele două echipe s-a disputat luni seară, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, în cadrul etapei cu numărul 13 din Superligă. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrea Mandorlini a recunoscut că este nemulțumit de faptul că elevii săi au pierdut două puncte importante.

„Nu sunt mulțumit cu acest rezultat de egalitate, ne doream să câștigăm. Nu am făcut o seară foarte bună. Am avut răbdare și am avut ocazii importante, dar luăm acest punct ca atare.

Din păcate, am avut acea problemă, a trebuit să îl schimbăm pe Bîrligea din cauza acelei probleme musculare. Așa sunt unele meciuri, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să marcăm.

Diferența între noi (n.r. CFR Cluj și FCSB) o fac cele trei puncte pe care le-am pierdut la București, dar e inutil să ne mai gândim. Am avut șansă astăzi, împotriva unei echipe care nu joacă cel mai plăcut fotbal, cred că puteam face mai mult.

Credeam că îl recuperăm pe Camora pentru meciul din această seară. Poate pentru meciul cu Farul, dar vom vedea. Din păcate, avem mulți jucători accidentați, dar trebuie să reușim împreună.

E un meci important așa cum sunt toate meciurile. Pentru noi, e important să ne găsim luciditatea în fața porții”, a spus Andrea Mandorlini, la flash-interviul de după meci, conform Prosport.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne pe locul al doilea în clasamentul din Superligă, cu 27 de puncte, la trei puncte în spatele liderului FCSB, respectiv cu un avans de patru puncte față de urmăritoarea din clasament, Rapid București.

De cealaltă parte, Oțelul Galați urcă pe locul 9, cu 15 puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe (locul 10) și Poli Iași (locul 11).

VEZI ȘI:

CFR Cluj și Oțelul Galați, față în față după după opt ani – Ce au declarat antrenorii Andrea Mandorlini și Dorinel Munteanu

A murit fostul jucător, conducător și antrenor al CFR Cluj: „Și-a dedicat întreaga viață clubului nostru”

CFR Cluj a oficializat transferul unui atacant ivorian: „Bun venit în familia noastră”

 

banner