Mihai Bordeianu pleacă de la „U” Cluj după două meciuri

0
Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

FC Universitatea Cluj a anunțat astăzi faptul că a ajuns la un acord de reziliere a contractului pe cale amiabilă cu Mihai Bordeianu. Acest lucru se întâmpla la mai puțin de o lună de când a fost prezentat echipei pe 19 iulie, după plecarea de la CFR Cluj.  Mihai Bordeianu a căștigat cinci titluri în SuperLiga și două Supercupe ale României cu CFR Cluj.

În debutul acestui sezon, mijlocașul central a jucat 75 de minute în meciul Petrolul – „U” Cluj, care s-a terminat la egalitate, scor 1-1 și 90 de minute în meciul „U” Cluj – Rapid, care s-a încheiat cu 0-3.

Mihai Bordeianu, în vârstă de 31 de ani. și-a exprimat dorința de a întrerupe colaborarea din motive familiale. Înțelegând cauzele care stau la baza acestei cereri, clubul a hotărât să dea curs solicitării.

Jucătorul a transmis următorul mesaj: „Vreau să le mulțumesc antrenorilor, jucătorilor și conducerii care au înțeles faptul că din motive personale nu mai pot continua. Vă doresc baftă și să susțineți echipa în continuare.”, a transmis conducerea echipei „U” Cluj.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca anunță un nou transfer

Al treilea tur preliminar al UEFA Conference League: CFR Cluj a aflat împotriva cui ar putea juca

banner