Noi zboruri regulate din Cluj spre Bucureși – vezi orarul curselor

0

Din această săptămână, de pe Aeroportul Internațional “Avram Iancu” vor pleca noi zboruri regulate spre București. Acestea sunt operate de către compania HiSky

Zborurile spre București vor fi operate zilnic, de luni până vineri, după următorul program:

„Apreciem faptul că o nouă companie aeriană, HiSky, a decis deschiderea acestei rute interne spre București, de pe Aeroportul Internațional Cluj. Aceasta vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu partenerii aerieni Tarom și Blue Air, București fiind una dintre cele mai solicitate destinații, cu un grad de încărcare foarte mare. Prin creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către HiSky, dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, pentru că, deseori, competiția aduce și scăderi de prețuri la bilete. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic.” au transmis Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație și David Ciceo, Directorul General al Aeroportului.

HiSky s-a lansat în februarie 2020 și operează pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din aprilie 2021. Compania operează zboruri regulate spre Dublin, dar și zboruri charter spre Hurghada.

VEZI ȘI

Ultra-maratonistul clujean Vlad Pop va urca pe muntele Kilimanjaro. Află care este cauză nobilă pentru care luptă

Cine va fi Învățătoarea Anului 2022?