Ofertă de 2,5 milioane de dolari pentru un jucător al CFR Cluj

0

Tânărul atacant de la CFR Cluj, Emmanuel Yeboah, ar putea părăsi clubul în această vară. Acesta a primit o ofertă de la o echipă din Major League Soccer (MLS), potrivit GhanaSoccerNet.com. Ghanezul în vârstă de 20 de ani s-a alăturat celei de-a doua echipe a CFR Cluj în martie 2022. Cu toate acestea, din cauza lipsei de atacanți din prima echipă, Yeboah a intrat rapid în lotul de seniori și a avut un debut impresionant.

Yeboah a atras atenția mai multor cluburi MLS. Dintre acestea, Montreal Impact este cea mai interesată. Aceasta a depus o ofertă concretă de 2,5 milioane de dolari pentru tânărul fotbalist. Pe lângă taxa de transfer, Montreal Impact este pregătită să îi ofere lui Yeboah un salariu de 700.000 de dolari.

Astfel, deși diverse cluburi nord-americane îl urmăresc pe atacantul ghanez, Montreal Impact a ieșit în evidență. Președintele CFR Cluj, Neluțu Varga, este de acord cu suma propusă de transfer și este deschis negocierilor. Varga caută, de asemenea, să rețină 20% din orice potențial transfer viitor care îl implică pe Yeboah.

De menționat că Yeboah a suferit o scădere în sezonul SuperLiga după un transfer eșuat la Slavia Praga, la începutul acestui an. CFR Cluj și Slavia Praga au convenit asupra unei taxe de transfer de aproape 2,5 milioane de euro, dar afacerea a eșuat din cauza condițiilor contractuale și a preocupărilor medicale pe care le-a avut Slavia Praga.

De când a ratat transferul la Slavia Praga, nivelul de performanță al lui Yeboah a scăzut. Acesta nu a reușit să înscrie un gol în toate cele 19 apariții din competițiile sezonului de primăvară.

Transfermarkt îl evaluează în prezent pe Yeboah la suma de 900.000 de dolari. Pe măsură ce negocierile progresează, rămâne de văzut dacă Montreal Impact va răspunde cerințelor CFR Cluj și îl va obține pe talentatul tânăr atacant.

Sursa: Transylvania Today

VEZI ȘI:

Schimbări la CFR Cluj: află cine este noul antrenor secund și noul antrenor cu portarii

Mihai Bordeianu, după transferul de la CFR la “U” Cluj: “Suporterii sunt minunați, rar am văzut asta în România”

Cristi Balaj, despre viitorul CFR Cluj: “E important să facem performanță, dar vom reduce cheltuielile clubului”

 

 

 

 

 

 

banner