Oficial CFR Cluj, după incidentul violent cu “U” Cluj: “Vor fi deschise dosare penale”

0
Foto: Fanatik

Incidentul violent de la derby-ul din Liga Elitelor U15, între CFR Cluj și Universitatea Cluj, a avut loc sâmbăta trecută. Indivizii de pe partea „șepcilor roșii” au sărit la bătaie asupra unor suporteri CFR. În ciuda celor întâmplate, meciul a continuat și s-a încheiat cu scorul 1-1. Cristi Blaj, oficial CFR Cluj, a reacționat în urma incidentelor grave și este convins că cei responsabili vor răspunde în fața legii.

Cristi Blaj, președintele “feroviarilor”

„Din informațiile pe care le-am primit de la Poliție, un grup de suporteri de la U Cluj a intrat în tribună în timpul partidei pentru a se război cu o parte din fanii lui CFR Cluj. Erau acolo femei, copii, familii…

S-au împărțit câțiva pumni, după care au fugit. Poliția i-a depistat într-un final și sunt convins că se vor lua măsurile conform legii. Cel mai probabil vor fi deschise dosare penale. Totul a durat foarte scurt. Am avut părinți care mi-au relatat ce s-a întâmplat. A fost o zi frumoasă umbrită de acel incident. Nu ar trebui însă să existe o pată asupra conducerii de la U Cluj pentru că ei nu au nicio vină.

Sunt convins că cei vinovați vor suporta consecințele. Din păcate nu îi înțeleg pe cei care spun că iubesc fotbalul și doresc să fie prezenți în tribune. Trebuie să aibă un comportament civilizat, altfel vor primi interdicție. Oamenii s-au delimitat de acel grup și părinții nu au fost implicați.

Noi am avut oameni de securitate la acest meci, doar că probabil au încercat să intre în așa fel încât să nu fie văzuți. Noi nu eram obligați, e un meci de juniori, dar am avut delegați oameni. Sunt unii care însă nu înțeleg că fotbalul înseamnă cu totul altceva decât să te bați.” declară oficialul CFR, pentru Fanatik.

Cum se clasează echipele?

În clasamentul Ligii Elitelor U15, Universitatea Cluj și CFR se află în Seria 3. “Studenții” ocupă poziția a treia, cu șase victorii, o remiză și două înfrângeri, acumulând 19 puncte. “Feroviarii” se clasează chiar în urma acestora, pe locul patru. Din nouă meciuri disputate, aceștia au obținut patru victorii, trei remize și două înfrângeri.

Foto: Federația Română de FotbalVEZI ȘI:

VIDEO: Bătaie cu spray lacrimogen între ultrașii U Cluj și CFR

CFR Cluj – Unirea Dej (2-0): Luka Juricic, dublă pentru echipa lui Andrea Mandorlini

De ce a ratat FCSB un transfer din SuperLigă? “El voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut”

banner