banner

Petrecere cu 320 de persoane pe Cluj Arena! S-A DESCHIS DOSAR PENAL

0

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor în urma unei petreceri private organizate în noaptea de vineri spre sâmbătă în incinta Cluj Arena. La acea petrecere au participat 320 de persoane care nu au purtat măști și nici nu au respectat distanța fizică impusă în condiții de pandemie.

“Organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu la data de 4 octombrie cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, constând în aceea că în noaptea de 3 spre 4 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj-Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

″În consecinţă, la data de 4 octombrie, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca s-a înregistrat dosarul de urmărire penală nr. 5476/P/2020, în care prin ordonanţa organelor de cercetare penală din aceeaşi zi s-a dispus începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, au mai informat magistrații.

banner