Portretul româncelor care își pun implanturi mamare – vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani

0

Femei mature, cu vârste între 20 și 40 de ani, cu sau fără copii, dar cu o lipsă de dezvoltare efectivă a acestui semn ultracunoscut al feminității – prezența sânilor – acesta este ”portretul robot” al româncelor care își fac operații de mărire de sâni.

”Pacientele pe care le-am operat sunt acele tipologii de anatomie pentru care eu
consider că s-a inventat operația de implant mamar: femei mature, cu vârste între 20 și
40 de ani, cu sau fără copii, dar cu o lipsă de dezvoltare efectivă a acestui semn ultracunoscut al feminității – prezența sânilor. Aceste operații rezolvă foarte mult din
acest complex. Succesul unei operații de implant mamar se petrece în consultație, nu
neapărat în sala de operații (aici contează experiența, aparatura), dar în cabinet contează stabilirea a ceea ce trebuie să fie realizat. Din acest punct de vedere am avut o colaborare foarte bună cu pacientele”, a declarat dr. Ovidiu Grecu, medic primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă.

Principalul motiv pentru care pacientele au apelat la intervenția cu implanturi mamare a fost acela de a se simți bine în pielea lor.

”Mi-am dat seama în jurul vârstei de 14 ani că nu voi putea trece decolteul pe lista calităților și nu am suferit. Nu a existat niciodată un complex, dar, cu timpul, după ce am bifat mai multe reușite pe plan personal și în carieră, a apărut o dorință de a armoniza liniile corpului. Cele două sarcini și alăptările aferente au fost un bun prilej de a vedea cum e să ai cupa B sau C. În urmă cu aproximativ 3 ani, am știut că voi face intervenția de augmentare mamară la 40 de ani”, a declarat una dintre paciente.

Maratonul de intervenții de implant mamar

Un eveniment unic în România, acesta este primul maraton de acest gen, iar organizatorii sunt medici unei clinici de chirurgie plastică din București, Clinica Zetta.

Peste 100 de paciente s-au înscris la maraton pentru a beneficia de intervenție. 15% dintre pacientele înscrise nu au putut beneficia de această operație, din cauza faptului că necesitau și alte investigații.

VEZI ȘI

VIDEO Atmosferă de festival la meciul caritabil CFR Cluj-Dinamo Kiev

Cum poți obține fonduri nerambursabile pentru investițiile în proprietate intelectuală