Primarul de Florești, despre creșa și școala aflate în lucru în comună PLUS Ce străzi vor fi asfaltate

2

Primarul comunei Floresti, Horia Șulea, a anuntat in cadrul emisiunii ”In Audienta” de la Via Cluj TV ca institutia pe care o conduce va inaugura in 1 septembrie 2019 o cresa cu 200 de locuri. Este primul edificiu de acest tip construit in cea mai mare comuna din Romania, care numara neoficial aproximativ 50 000 de locuitori.

Ca parte a eforturilor de urbanizare a comunei, tot in materie de infrastructura educationala primaria a anuntat ca va finaliza in acest an si lucrarile la noua scoala. Cel mai probabil, va fi un liceu teoretic.

Horia Sulea a mentionat la Via Cluj TV si cele 7 strazi din Floresti aflate in curs de modernizare. Edilul sef a explicat totodata cum va arata strada Eroilor la finalul lucrarilor planificate pentru vara acestui an.

Aflati mai multe din emisiunea moderata de Raul Chis la Via Cluj TV.

Emisiunea IN AUDIENTA are loc in fiecare marti de la ora 14.00. Sunt invitati primarii din Cluj si comunele limitrofe, precum si alti decidenti locali. Daca aveti intrebari pentru ei, ne puteți scrie pe facebook, pe mailul redacției redactie@viacluj.tv sau să ne contactați la nr de telefon 0264708950. Așteptăm sugestiile voastre.

banner