Răzvan V Mustață: FSEGA rămâne cea mai bine cotată școală din domeniul științelor economice din România

0

Anul 2021 a fost unul al performanțelor academice pentru cea mai mare mare facultate din România, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Evaluarea îi aparține decanului acestei facultăți, Răzvan V. Mustață, în baza rankingurilor internaționale.

Metarankingul bazat pe clasamentele internaționale confirmă afirmația decanului Răzvan V. Mustață. Facultatea clujeană este situată printre primele 1 la sută școli academice de științe economice din lume, atât din punctul de vedere al activității didactice, cât și din punctul de vedere al cercetării științifice.

Tot în 2021, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a reușit să gestioneze cu succes provocările aduse de pandemia de coronavirus. Din această toamnă, studenții săi au putut să revină în campus, cu condiția să fie vaccinați. Pentru ei au fost organizate activități neobligatorii.

De asemenea, facultatea clujeană a continuat să fie implicată în comunitate. Cel mai important și mai vizibil proiect a fost monitorizarea, evaluarea și interpretarea la zi a efectelor pandemiei de coronavirus asupra economiei și a societății românești. Rezultatele acestui proiect sunt disponibile gratuit la adresa econ.ubbcluj.ro/coronavirus.

Mai multe detalii, în emisiunea România Via Cluj.