Redeschidem retaurantele și cafenelele în interiorul clădirilor și gata, salvăm HORECA? INVITAT Dan Mureșan

0

Din 1 septembrie, se redeschid restaurantele si cafenelele în interiorul clădirilor, însă industria HORECA va ajunge foarte greu să amortizeze pierderile suferite în aceste luni de pandemie, crede DAN MUREȘAN, director general MDM GROUP și vicepreședinte al Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj.

Detalii, în emisiune.

De asemenea, se dă undă verde la organizarea evenimentelor private, la cursurile de instruire/ workshopuri pentru adulți, inclusiv celor pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, cu un număr de participanți de maximum 50 de persoane în interior și de maximum 100 de persoane în exterior.

Organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă, fără a depăși 50 % din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județe/municipiul București este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

Se menține în schimb măsura privind suspendarea activității cluburilor, discotecilor și a barurilor în interiorul clădirilor.

banner