Returul dintre CFR Cluj și Inter Club d’Escaldes nu va fi televizat – unde poate fi urmărit

0

Fotbaliștii de la CFR Cluj dispută miercuri, 27 iulie, pe terenul campioanei Andorrei, Inter Club d’Escaldes, partida din a doua manșă a celui de-al doilea tur preliminar din UEFA Conference League. Meciul nu va fi difuzat de nicio televiziune din România, astfel încât acesta poate fi urmărit, în direct, doar pe canalul de YouTube al clubului din Cluj-Napoca

Partida din prima manșă, jucată în Gruia, s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru ardeleni, grație golurilor înscrise de Jefte Betancor și Gabriel Debeljuh, respectiv autogolului fundașului oaspeților. Deși calificarea pare sigură pentru elevii lui Dan Petrescu, aceștia trebuie să nu uite faptul că au fost eliminați, încă din primul tur preliminar al UEFA Champions League, de campioana Armeniei, FC Pyunik Erevan, la finalul unui joc dramatic pe teren propriu. Întreaga cronică este disponibilă AICI.

Campioana României are doar două succese înregistrate în meciurile oficiale, disputate de la reluarea sezonului competițional. Unul dintre acestea, victoria din Gruia cu Rapid București, scor 1-0, se putea încheia la egalitate, în cazul în care portarul Cristi Bălgrădean nu apăra un penalty acordat oaspeților la ultima fază a jocului. Întreaga cronică a meciului este disponibilă AICI.

După înfrângerea din deplasare, împotriva formației FC ‘U’ Craiova, din cea de-a doua etapă a Superligii, clujenii au ajuns în Andorra, unde vor disputa cea de-a doua partidă din actuala ediție a competiției europene. Returul duelului dintre CFR Cluj și Inter Club d’Escaldes va începe la 18:00, ora României.

VEZI ȘI:

CFR Cluj, învinsă de FC ‘U’ Craiova în cea de-a doua etapă a Superligii – Dan Petrescu, dezamăgit

CFR Cluj, victorie categorică în primul duel din UEFA Conference League

Victorie pentru CFR Cluj în primul duel din Superliga – penalty apărat la ultima fază