Romanian Testing Conference-Experți IT de top din 10 țări vin la Cluj

1

Cel mai important eveniment de testing din România începe miercuri, 12 iunie, la Cluj-Napoca. Câteva sute de pasionați și experți în testing și IT își dau întâlnire la cea de-a 14-a ediție Romanian Testing Conference.

Conferința va găzdui cea mai mare Testopsy (Testopsie), o sesiune interactivă prin care
participanții vor diseca, identifica și evalua riscuri într-un mod inedit. Totul e posibil prin
colaborare, muncă în echipă și schimbarea perspectivei din care vor privi aplicația. Tehnicile pe care le vor testa îi vor ajuta mai apoi în munca lor de zi cu zi.

De la inteligență artificială până la magie, autopsie de testing și salvarea vieții.

Ediția din acest an aduce în prim-plan speakeri din 10 țări care vor împărtăși din experiența lor. Unul dintre invitații din prima zi a RTC este cunoscutul jurnalist Vitalie Cojocari. El va explora spațiul de intersecție dintre jurnalism și testare – de la investigație, la raportare, chestionare, toate împachetate și prezentate ca tehnici de comunicare.

„Se vorbește extrem de mult în ultimele luni despre criza din zona IT, inteligența artificială și bula care se sparge încet-încet. Domeniul IT și testingul sunt supuse permanent schimbării – uneori în bine, alteori în mai puțin bine, iar rolul nostru, ca organizatori, e să aducem împreună oameni care pot învăța unii de la alții, pot căuta împreună soluții, pot schimba perspectiva și pot vedea lucrurile mai profund, nu doar la suprafață” declară Andrei Conțan, tester și co-fondator Romanian Testing Conference.

Cea de-a doua zi vine cu 2 track-uri și prezentări despre tehnici de testare, inteligență artificială, dezbateri. Cea de-a treia zi va fi una practică și va cuprinde workshopuri care îi vor duce pe participanți în teme precum automatizare, eficiența muncii, cultura calității, AI, API Testing.

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteți găsi aici.

Vezi și:

Arnold Klingeis a primit prima vizită oficială – Delegația Provinciei Potenza la Palatul Brukenthal din Avrig

Invitați speciali la TIFF.23: Actrița Jojo T. Gibbs va participa la Gala de Deschidere

banner