Șase jucători de la CFR Cluj, convocați la echipele naționale pentru a juca în preliminariile EURO

0
Foto: playsport.ro

România va juca ultimele două partide din preliminariile pentru EURO 2024, campionat ce va avea loc în Germania. Echipa națională are șanse mari la calificare și ar putea participa din nou la un turneu final, după o pauză de opt ani. Pentru jocurile cu Israel și Elveția, Edi Iordănescu a convocat 28 de jucători, printre care se numără și „feroviarii” Daniel Bîrligea și Vasile Mogoș. Acesta din urmă revine la lot după mai bine de doi ani.

De asemenea, patru jucători ai CFR-ului au fost convocați la Echipa Națională de Tineret pentru preliminariile EURO U21 din 2025. Este vorba despre Răzvan Sava, Otto Hindrich, Matei Ilie și Luca Mihai, care vor juca în partide contra naționalelor Albaniei și Elveției.

„CFRiști la Naționala de Tineret! Jucătorii noștri, Răzvan Sava, Otto Hindrich, Matei Ilie și Luca Mihai, au fost convocați de selecționerul Daniel Pancu la Echipa Națională de Tineret pentru meciurile cu Albania U21 și Elveția U21 din grupa de calificare pentru EURO 2025. Felicitări și multă baftă, băieți!” a transmis CFR Cluj.

Naţionala României U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia.

După primele trei meciuri disputate, România U21 ocupă locul 3 (6 puncte), Albania conduce grupa (9 puncte), iar Elveția este pe locul 2 (7 puncte).

Poli Iași, adversara CFR-ului

Poli Iași primește sâmbătă, de la ora 18:45, vizita celor de la CFR Cluj, în partida din runda cu numărul 16 din Superligă.

Clujenii au pierdut precedentul joc disputat în Superliga României, 0-1 pe terenul celor de la FC Hermannstadt, după o serie pozitivă de trei victorii şi două rezultate de egalitate.

Poli Iaşi şi CFR Cluj s-au mai întâlnit de 21 de ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus gazdele din această rundă, de 13 ori au câştigat ardelenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

VEZI ȘI:

CFR Cluj a anunțat primul jucător de care se va despărți în această iarnă – Jefte, OUT

Jefte Betancor, viitor incert la CFR Cluj – Balaj: „Într-o echipă nu e suficient să fii prieten, trebuie să demonstrezi prin sacrificii”

Cum poate CFR să urce pe primul loc în Superligă

 

banner