banner

Senatorul Laszlo Attila: Contractele de muncă ale angajaților temporari de la Ambulanță vor fi prelungite

0

Contractele de muncă ale angajaților temporari de la Serviciile Județene de Ambulanță vor fi prelungite. Anunțul a fost făcut la Via Cluj TV de către parlamentarul clujean, Laszlo Attila, președintele Comisiei de Sănătate din Senat.

Declarația sa a fost făcută în cadrul emisiunii România Via Cluj, în care senatorul clujean și-a prezentat și bilanțul în calitate de parlamentar. Laszlo Attila a precizat că a vorbit cu premierul Ludovic Orban, ar contractele angajaților temporari vor fi prelungite prin intermediul unei ordonanțe de urgență.

Angajații temporari au fost recrutați de serviciile județene de ambulanță în contextul stării de urgență, atunci când, din cauza pandemiei, unitățile medicale au putut să angajeze, pe durată determinată, fără concurs, personalul de care aveau nevoie. În luna octombrie expiră contractele acestor angajați. La Cluj, 33 de persoane se află în această situație.

Tot senatorul UDMR, Laszlo Attila, a precizat și faptul că, deja, vaccinurile antigripale au ajuns în farmacii. Termenul stabilit de autoritățile sanitare era 15 octombrie.

Mai multe detalii despre activitatea parlamentară a senatorului UDMR, Laszlo Attila, în emisiunea moderată de Claudiu Pădurean.

Citește și:

33 de posturi s-au EVAPORAT de la Serviciul de Ambulanță Cluj în plină pandemie

banner