Și-a transformat apartamentul în studio foto pentru a strânge fonduri pentru epileptici

2

Gelu Stănculescu, fondatorul Asociației Delia, a creat un studio foto în apartamentul său, pentru a finanța campaniile derulate de asociație. Această decizie a fost luată drept urmare a dezinteresului afișat de mai multe companii la care a apelat pentru finanțare.

În studioul amenajat, sunt create tablouri realizate cu ajutorul a 13 modele. Tablourile sunt oferite spre vânzare prin intermediul site-ului artonthewall.

Asociația Delia a creat, în anul 2021, cu ajutorul Primăriei Cluj-Napoca, campanii de informare pentru persoanele cu probleme neurologice, în special cele care suferă de epilepsie. Obiectivul pentru anul 2022 este reprezentat de crearea unor activități pentru persoanele epileptice, care vor avea posibilitatea de a își folosi abilitățile artistice și de a câștiga, astfel, diferite sume de bani.

Gelu Stanculescu, fotograf, fondatorul Asociației Delia

“Nu știm când va anunța primăria finanțarea pentru proiectele din acest an. Așteptăm să fim anunțați. Nu am reușit să obținem finanțare din partea companiilor farmaceutice la care am apelat, dezinteresul este mare. Oricum, această acțiune caritabilă este dedicată exclusiv beneficiarilor. Ne dorim să ajutăm chiar și un număr mic de persoane. În funcție de posibilitățile financiare, putem extinde proiectul”, a declarat Gelu Stănculescu pentru Via Cluj TV.

VEZI ȘI:

Companiile românești, încurajate să facă afaceri în Mexic

Ce e cu factura electronică? Explică Mircea Căpățînă, de la Smartbill

Cum încearcă societatea clujeană să descopere meseriile viitorului