Studiile de caz din domeniul business-ului vor fi dezbătute în cadrul Conferinței regionale RBL Cluj

0

Conferința regionale RBL Cluj „Sprint și Maraton în business”, organizată de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) are ca scop să aducă în prim-plan elementele cheie ale unei afaceri de succes. Aceasta are loc în data de 14 martie la Grand Hotel Italia, din Cluj-Napoca. 

Antreprenori, directori executivi, alături de intraprenori (antreprenori interni) și nume cunoscute din lumea sportului vor aborda diverse subiecte care au în prim-plan prezentarea elementelor pentru o afacere de succes.

Cum se va desfășura conferința

În deschidere, Laura Florea, Alina Burlacu, împreună cu Dan Pitic vor prezenta misiunea RBL și impactul evenimentelor organizate de aceștia.

Anca Rarău și Flavian-Cătălin Pah sunt prezentatorii evenimentului, iar Alina Burlacu, Dan Pitic, Claudia Indreica și Răzvan Mustață sunt moderatorii panel-urilor.

În prima sesiune a conferinței vor fi abordate următoarele subiecte:

  • „România în contextul global: geopolitică, economie și politici publice”,
  • „Echilibrul între spirit și maraton business”, un dialog 1 la 1
  •  „Cultura organizațională a învățării – permisă pentru reziliența afacerilor”, unde participanții vor afla cum să motiveze și să rețină angajații investind în dezvoltarea acestora.

Alți speakeri care vor lua parte la această conferință sunt: Dan Bucșa, Mihai Copaciu, Eugenia Gusilov, Iulia Sbiera Ciorcilă și Dan Ștefan.

Ateliere practice din cadrul conferinței

Atelierele practice se desfășoară în două sesiuni, cu participare la alegere la oricare două dintre ele, iar temele vor fi:
1. Dincolo de intuiție – Folosirea datelor economice pentru decizii strategice în business
2. Maratonul Implementării A.I în Business. Proiecte implementate în România
3. De la idee la profit – finanțare nerambursabilă BERD pentru dezvoltarea afacerii tale
4. Mental well-being blueprint în business
5. Bune practici juridice și fiscale pentru vânzarea sau cumpărarea unei afaceri?
6. e-factura & e-transport: sprint din aprilie, maraton din iulie

Participanții conferinței se vor întâlni cu specialiști precum: Levente Szász, Edit Gyenge, Georgina Iancu, Călin Baidoc, Alin Gabriel Roșca, Erik Barna, Gabriel Prefac, Sorana Cernea, Florica Cira, Virgil Stănescu, Hedi Hoia, Simona Baciu, Alina Marchiș, Marius Bîcu, Daniela Zar, Natalia Ștefanița și Carmen Petcu.

Cei care doresc se pot înscrie pe site-ul RBL, unde găsesc și detalii despre Oferta Corporate, în care vor beneficia de discount la 5 bilete cumpărate; de asemenea este postată online și agenda evenimentului.

Articol de Tania Spiroiu

VEZI ȘI:

Cum poți lansa un website de succes pentru o afacere sau brand? – Află la întâlnirea gratuită Creators.talks, organizată la Cluj

Primul fond de burse pentru viitori antreprenori din România se dezvoltă – Cum poți să contribui

Ionuț Coman: Soarta economiei românești în acest an depinde de capacitatea de a utiliza fondurile europene

banner