Tarom introduce o cursă „specială” pentru fanii UNTOLD care vin la Cluj din București

0

Compania Tarom va introduce o cursă „specială” pentru fanii UNTOLD care vin la Cluj din București, după ce a suplimentat locurile disponibile pe această rută. Tarom a vândut în timp record biletele suplimentare pe cursele spre Cluj-Napoca și anunță că va introduce o cursă în plus, având în vedere cererea extrem de mare din partea celor care vor să vină la festival.

Încă o sută de biletele spre Cluj-Napoca, cu prețuri de la 77 de euro pe segment, au fost scoase la vânzare, anunță compania aeriană. Biletele suplimentare scoase înainte la vânzare pentru fanii UNTOLD s-au epuizat în mai puțin de 48 de ore.

Biletele la noul zbor, din 4 august, au fost puse deja în vânzare. Astfel, compania a decis introducerea unui zbor suplimentar spre Cluj-Napoca, cu plecare în dimineața zilei de 4 august, potrivit unui comunicat de presă al companiei aeriene.

„În mai puțin de 48 de ore de la introducerea în sistem a două curse suplimentare pentru destinația Cluj, biletele s-au epuizat. Vestea bună este că am decis să introducem încă o cursă suplimentară, a treia la număr, pentru a veni în întâmpinarea fanilor UNTOLD.

Sunt ultimele aproximativ 100 de extra locuri pe care le scoatem la vânzare cu destinația Cluj-Napoca, la un preț foarte bun care pornește de la 77 de euro pe segment cu taxe și bagaje incluse”, a declarat Monica Cramer, directorul comercial al Companiei Tarom.

Cursa suplimentară TAROM, RO1641 din 4 august ajunge la Cluj-Napoca la ora 5 dimineața și este dedicată în principal fanilor UNTOLD, potrivit TAROM.

În prețul de 77 de euro pe segment sunt incluse toate taxele, bagajele de cală și de mână, dar și formalitățile de check-in. Biletele sunt puse în vânzare începând de miercuri, 2 august, iar rezervările se pot face direct AICI.

VEZI ȘI:

Andreea Esca, DJ în cadrul festivalului UNTOLD – Aceasta va mixa pe scena TIME

UNTOLD 2023: Vor fi prezenți 1.600 de polițiști, jandarmi, cât și structuri anti-teroriste și pirotehnice

Poliția din Cluj avertizează: “Zeci de oameni au fost păcăliți cu bilete false la UNTOLD”

 

 

 

 

 

 

 

banner