TEDxEroilor 2023 – o aventură a curajului și inovației revine la Cluj

0

TEDxEroilor 2023 vine la Cluj să celebreze oamenii care nasc idei curajoase, care schimbă perspective si strălucesc prin propriile forțe. Clujenii pot face parte din povestea lor pe 28 Octombrie 2023 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. 

Speakerii evenimentului vor fi:

Răzvan Exarhu – Om de Radio și Chef

Răzvan este maestrul comunicării radio și un bucătar desăvârșit. Cu o carieră impresionantă în radio, a reușit să transforme radio-ul într-un mijloc personal de exprimare și să îmbine pasiunile sale – radio și gătitul. Cu o abordare curajoasă, Răzvan a fost prima persoană publică din România care a discutat deschis despre depresie, arătând că astfel de discuții pot schimba vieți. Pentru el, curajul este motorul care menține lumea în mișcare.

Nora Niculescu – Psiholog și Fondatoare Cuibul Berzelor

Nora este o inovatoare în pregătirea psiho-emoțională pentru maternitate. Cu o vastă experiență în psihologie și specializarea în experiența nașterii, Nora a adus o abordare holistică în acest domeniu. Ca unicul trainer din România în educația prenatală Lamaze și unicul formator Birth Story Medicine din țară, ea a transformat modul în care multe familii percep și trăiesc procesul nașterii. Cu peste 14 ani de experiență și peste 6000 de familii îndrumate prin Cuibul Berzelor, Nora a schimbat viețile multor oameni și a creat o comunitate puternică în jurul ei.

Vlad Vancia – Psiholog Canin

Vlad Vancia și-a început cariera în grădinile zoologice, folosind tehnici de enrichment și dresaj pozitiv pentru a reduce stresul la animale. Acum, el se concentrează pe relația om-câine, folosind jocurile, curiozitatea și mâncarea pentru a îmbunătăți comportamentul câinilor. Vlad a deschis recent Doghub, o grădiniță interactivă pentru câini, unde aceștia se bucură de bunăstare și învățare.

În plus față de aceste adiții deosebite la line-up, TEDxEroilor vine cu o ofertă specială: un discount de 35% la biletele din categoria A folosind codul TEDx35. Aceasta este ultima oportunitate pentru a achiziționa biletele la prețul Regular, deci nu ratați șansa de a face parte din această experiență deosebită.

Pentru a vă asigura locul la TEDxEroilor 2023 și a beneficia de ofertele speciale, vă invităm să vizitați https://tedxeroilor.com/  și să profitați de ultimele șanse.

banner