Toto Cutugno, omagiat la Cluj de L’Italiano Orchestra

0

L’Italiano Orchestra va susține un spectacol omagiu dedicat marelui artist Toto Cutugno, unul dintre ei mai faimoși cântăreți care a scris istoria muzicii italiene. La spectacol va participa Niko Cutugno, fiul lui Toto Cutugno. Acesta este și el un artist desăvârșit și pregătește o frumoasă surpriză publicului clujean.

Concertul va prezenta cele mai mari hit-uri ale lui Toto Cutugno interpretate de o trupă formată din muzicieni profesioniști din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra. De altfel, în cele două ore de spectacol vor fi momente care să prezinte diverse situații din viața artistului.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, luni, 20 noiembrie 2023, de la ora 20:00.

Particularitatea este că vocea trupei, muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrăi împreună momentele magice ale muzicii celebrului cântăreț.

L’Italiano Orchestra a decis să dedice în mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu care de-a lungul timpului s-a întâlnit în diferite concerte și cu care a avut onorea de a împărți scena.

Organizatorii au pregatit un spectacol plin de muzică și amintiri povestite cu mândrie, drag și emotie de cei din L’Italiano Orchestra.

Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care muzica lui va fi onorată aici.

Alături de L’Italiano Orchestra se vor alătura doi artiști italieni îndrăgostiți de România, care au decis să trăiască în această minunată țară și prin talentul lor să facă cunoscută muzica italiană: CARMINE DEL DUCA (ROL’IT) și CORRADO PULIATI.

„Vă așteptăm pe toți! Toto de acolo de sus ne va cânta prin vocile artiștilor de pe scenă!”, au mai spus organizatorii.

Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon 0757643978 (MiraShow Info). Biletele la spectacol se găsesc AICI.

VEZI ȘI:

Corul și orchestra ”Claudiopolis” interpretează muzica lui Vivaldi, la Concertul de Luminație

Concert Chopin la Cluj

Concertul caritabil “Vise Calde pentru Zile Reci” susține copiii cu risc de abandon școlar

 

 

banner