ToyJoy: Achiziționezi un tricou cu dorințele de Crăciun ale copiilor și le aduci la realitate!

0

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy”. Acest proiect urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii, transformând desenele lor în tricouri unice.

Pentru a susține această cauză nobilă, designerul Ovidiu Pop a preluat desenele copiilor și
le-a transformat în tricouri creative. Aceste tricouri vor fi puse în vânzare, iar fondurile colectate din vânzarea tricourilor și din donații vor fi folosite pentru a cumpăra cadouri speciale pentru acești copii. Astfel, fiecare tricou cumpărat devine o oportunitate de a aduce un zâmbet pe chipurile celor mici.

Clubul Rotary Cluj-Napoca Opera va imprima inițial un set de 60 de tricouri pentru adulți,
având desenele micuților, urmând ca acestea să fie disponibile pentru achiziționare la prețul de 300 de lei fiecare.

Prin această inițiativă, „Moș Crăciun” devine sinonim cu fiecare cumpărător de tricou, contribuind astfel la realizarea visurilor copiilor din medii defavorizate.

 

Perioada de vânzare a tricourilor este programată să înceapă imediat, iar cadourile vor fi
achiziționate în intervalul 1-20 decembrie și livrate copiilor în Ajunul Crăciunului.

Rotary Opera încurajează comunitatea să se alăture acestui gest de generozitate pentru a face Crăciunul memorabil pentru acei copii care au nevoie de susținerea noastră. Tricourile pot fi comandate AICI.

Într-o lume plină de agitație și provocări, Rotary Opera reamintește tuturor că gesturile mici de bunătate pot avea un impact profund asupra vieților altora. Echipa clubului speră că acest proiect va inspira și alți oameni să facă gesturi de generozitate în comunitățile lor, aducând astfel o rază de lumină în inimile celor care au nevoie de ea.

Despre Rotary Club Cluj-Napoca Opera

Rotary Club Cluj-Napoca Opera a fost înființat în noiembrie 2017 de către un grup de
prieteni cu suflet mare, majoritatea provenind din mediul Rotaract. Înregistrat oficial în aprilie 2018, clubul a desfășurat numeroase proiecte caritabile, inclusiv dotarea Centrului de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” cu o ambulanță.

VEZI ȘI:

Cât costă o faptă bună? Matei Miko spune cum Clubul Rotary a dotat și renovat Oncopediatria de la Cluj

 

 

banner