Trei fotbaliști de la CFR Cluj, incluși în echipa ideală a sezonului regulat din Superliga – Hagi, desemnat cel mai bun antrenor

0

Reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) au alcătuit echipa ideală a sezonului regulat din Superliga 2022/2023, care include și trei jucători ai campioanei României, CFR Cluj. Este vorba de fundașii Cristian Manea și Yuri Matias, respectiv de experimentatul mijlocaș Ciprian Deac. De asemenea, a fost desemnat și cel mai bun tehnician din primele 30 de etape ale campionatului, titlu pe care, în cursa strânsă cu antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, l-a câștigat Gheorghe Hagi.

“La finalul primelor 30 de etape, Buletinul Informativ al LPF vă prezintă echipa ideală a
sezonului regulat 2022-2023. Au fost luate în calcul cifrele statistice ale tuturor fotbaliştilor cu minute strânse în cel puţin 20 de partide, prezenţele în „Echipa ideală a etapei”, precum şi de câte ori au fost desemnaţi „Jucătorul meciului” de către deţinătorii drepturilor tv”, au precizat reprezentanții LPF.

Titlul de cel mai bun portar i-a revenit rapidistului Horațiu Moldovan, care a bifat toate meciurile în tricoul vișiniu. Alături de Cristi Manea și Yuri Matias, linia de fundași este completată de jucătorii de la Farul Constanța, Mihai Popescu, repsectiv Andrei Borza. Pe lângă decarul clujenilor, LPF i-a inclus în echipa ideală pe mijlocașii de la FCSB, Malcom Edjouma și Adrian Șut, respectiv pe jucătorul CS Universității Craiova, Andrei Ivan.

Cei mai buni atacanți ai sezonului regulat sunt Denis Alibec, golgheterul de la Farul Constanța, respectiv jucătorul formației din Giulești, Marko Dugandzic, cel care, alături de Andrea Compagno, a înregistrat un total de 16 goluri la finalul primelor 30 de meciuri din campionat. Întregul buletin informativ emis de reprezentanții LPF este disponibil AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, ofertat să rămână la CFR Cluj până în 2029

Dan Petrescu, înainte de Andorra – România, primul meci din preliminariile EURO 2024: “100% va fi foarte greu”

Ioan Ovidiu Sabău, despre acuzațiile primite după eșecul cu CFR: “Nici nu-mi pot imagina așa ceva”

banner