Turneul Național “Vibrations” se oprește și la Cluj-Napoca – Recital cameral pe acordurile lui Beethoven, Brahms și Franck

0

Clujenii pasionați de muzica clasică se pot bucura de un recital cameral, în interpretarea soliștilor Valentin Șerban (vioară) și Mihai Diaconescu (pian). Turneul Național “Vibrations” a debutat în Timișoara și se va încheia la București, în data de 14 iunie, dar va parcurge și alte 5 orașe, precum Oradea, Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș și Craiova.

Evenimentul va avea loc vineri, 2 iunie, de la ora 19:00 și va fi găzduit de sala Auditorium Maximum, sub egida Filarmonicii de Stat “Transilvania”. Din programul acestuia fac parte lucrări ale marilor compozitori clasici, Ludwig van Beethoven, Johannes Brahms și César Franck.

Biletele online la concert se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Acestea pot fi cumpărate și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3), sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locul acestuia, în limita locurilor disponibile.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Filarmonica de stat “Transilvania”, în concert inedit, pe acordurile celor mai mari compozitori clasici

Chris Norman, vocea inconfundabilă a trupei Smokie, în concert la Cluj-Napoca

Parcul Etnografic: Festival cu degustare de vin, concerte și produse lucrate manual

banner