U-BT Cluj-Napoca debutează în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet – vezi ce au declarat Silvășan și Richard

0

Campioana României, U-BT Cluj-Napoca, debutează în playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Deoarece au încheiat sezonul regulat pe poziția secundă a clasamentului din faza TOP 10, clujenii vor da piept, în sferturile de finală, cu formația SCM U Craiova, iar echipa care va avansa în semifinale va fi decisă pe baza sistemului de “cel mai bun din cinci partide”.

Astfel, primele două dueluri vor avea loc în BT Arena, iar, în cazul în care câștigătoarea nu va fi decisă în următoarele posibile două jocuri din Bănie, confruntarea decisivă va fi găzduită tot în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partidele inițiale sunt programate miercuri, 12 aprilie, respectiv vineri, 14 aprilie, cel de-al treilea în data de 18 aprilie și dacă va fi nevoie, meciul patru va avea loc pe 20 aprilie, iar cel decisiv pe 23 aprilie.

Antrenorul “studenților”, Mihai Silvășan, și căpitanul Patrick Richard au vorbit, în conferința de presă organizată înaintea debutului în playoff, despre cât de important este ca, în ciuda faptului că CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca sunt echipele favorite să avanseze până în actul final, fiecare joc să fie tratat cu maximă seriozitate și cu mentalitatea corectă. Declarațiile complete pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Atât primul, cât și al doilea meci din sfertul de finală dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova vor începe la ora 19:00, iar fanii interesați să vină în BT Arena își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, acestea vor putea fi urmărite, în direct, pe canalul de YouTube FRB TV.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Mihai Silvășan și Cristi Achim, concluzii după derby-ul U-BT Cluj-Napoca – CSM Oradea – vezi ce au declarat cei doi antrenori

U-BT Cluj-Napoca învinge la scor CSM Oradea și încheie cu un succes sezonul regulat al Ligii Naționale

U-BT – CSM Oradea, derby fără miză în Cluj-Napoca – Silvășan: “Ne concentrăm la baschet și ne dorim o victorie”

banner