U-BT Cluj-Napoca și-a aflat primii adversari în EuroCup, a doua competiție valorică din Europa

0

În urma tragerii la sorți care a avut loc vineri, 8 iulie, în Barcelona, baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca au aflat grupa din care vor face parte în sezonul 2022/2023 din EuroCup, respectiv adversarii pe care îi vor înfrunta. Astfel, Campioana României va evolua în grupa A a celei de-a doua competiții valorice din Europa, iar adversarii elevilor antrenați de Mihai Silvășan pot fi văzuți în tabelul de mai jos.

În prima fază a competiției europene, toate cele zece echipe, repartizate, prin tragere la sorți, în fiecare dintre cele două grupe, vor evolua, în dublă manșă, împotriva celorlalți adversari din grupă. Astfel, clujenii vor disputa cel puțin 18 meciuri, doar în grupe.

În urma sezonului regulat, cele mai bine opt clasate echipe din fiecare grupă vor avansa în faza eliminatorie, unde vor disputa un singur meci pentru a accede în etapa următoare. Echipa care a terminat grupa pe o poziție superioară va avea avantajul terenului propriu, în partidele din playoff.

Programul meciurilor din faza grupelor urmează să fie anunțat de către oficialii EuroCup. Înregistrarea tragerii la sorți, difuzată în direct, poate fi urmărită în videoclipul de mai jos.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca va evolua în EuroCup, a doua competiție valorică din Europa

VIDEO U-BT Cluj-Napoca este Campioana României la baschet masculin

U-BT Cluj-Napoca se află la o victorie distanță de cucerirea titlului național