U-BT va purta echipament ROZ în “Derby-ul Ardealului” – campanie pentru combaterea cancerului la sân

0

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj-Napoca vor întâlni sâmbătă, 22 octombrie, pe teren propriu, rivala de tradiție CSU Sibiu, în cea de-a patra etapă din Liga Națională de Baschet Masculin (LNBM). În “Derby-ul Ardealului”, formația clujeană va îmbrăca un echipament de culoare roz, pentru a accentua, la fel ca în sezonul precedent, importanța conștientizării și a prevenției cancerului la sân. 

În luna octombrie a stagiunii 2021/2022, elevii lui Mihai Silvășan au purtat același tip de echipament. Ulterior, acesta a fost scos la licitație, astfel încât persoanele interesate au putut cumpăra maiourile purtate de jucătorii preferați. Un an mai târziu, clubul clujean organizează o altă licitație, iar suma colectată va fi donată spre Fundația Renașterea.

De asemenea, în actuala ediție a campaniei, ardelenii vor îmbrăca maiouri personalizate, cu mesaje specifice și numere diferite față de cele pe care le poartă în mod obișnuit. O galerie foto cu echipamentele pe care le vor purta toți jucătorii campioanei României în meciul cu formația sibiană este disponibilă mai jos.

Mihai Silvășan: “Vor veni și vor da totul pentru a face un meci bun”

În ultimul duel disputat, clujenii au obținut prima victorie în noul sezon din EuroCup, cea de-a doua competiție valorică de pe bătrânul continent. Aceștia au învins, la meciul de revenire în fața fanilor din Sala Polivalentă, formația Cedevita Olimpija Ljubljana, scor 94-76. Întreaga cronică a meciului este disponibilă AICI. De asemenea, în LNBM, aceștia nu au pierdut niciuna dintre cele trei partide jucate.

“Jucăm cu o echipă neînvinsă până acum în Liga Națională. Cu siguranță vor veni aici neavând nimic de pierdut și vor da totul pentru a face un meci bun. Noi trebuie să rămânem concentrați, să ne gândim la jocul nostru și la cum putem să creștem. Sper să nu apară surprize neplăcute, cum ar fi accidentările, și să câștigăm. Nu vrem doar să ne impunem, ci și să avem o evoluție bună”, a declarat, înaintea confruntării cu CSU Sibiu, antrenorul Mihai Silvășan.

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu va începe la ora 20:15, iar fanii interesați să vină în BT Arena își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 4 și pe Prima Sport 5.

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca învinge la scor Olimpia Ljubljana, la meciul de revenire în fața fanilor

U-BT Cluj-Napoca revine în fața fanilor, pentru al doilea duel din EuroCup – ce a declarat Silvășan

U-BT Cluj-Napoca, învinsă în ultimele secunde de JL Bourg – final dramatic în Franța

banner