“U” Cluj a obținut o remiză împotriva vicecampioanei Sloveniei – Oancea a înscris golul egalizator

0

Fotbaliștii Universității Cluj au remizat marți, 13 iunie, scor 1-1, într-un meci amical disputat împotriva formației NK Celje, vicecampioana Sloveniei, țara în care aceștia efectuează primul cantonament al verii. Gazdele au deschis scorul, după doar opt minute de joc, printr-o lovitură de la 11 metri, iar golul egalizator a fost marcat, în minutul 80, dintr-o acțiune finalizată de fundașul Dorinel Oancea.

De asemenea, aceasta a fost prima partidă în care “studenții” au evoluat sub comanda noului antrenor, Toni Petrea, motiv pentru care putem spune că tehnicianul a înregistrat un rezultat important la meciul de debut, deoarece gruparea slovenă este una dintre echipele care vor evolua, în stagiunea 2023/2024, în preliminariile UEFA Conference League (UECL), cea de-a treia competiție valorică din Europa.

Dorinel Oancea: “Mă bucur foarte mult că am rămas în această familie”

“Mă simt foarte bine că am marcat. Este un prim meci de verificare, cred că am răspuns cu toții foarte bine la acest test și ne bucurăm că este un rezultat pozitiv și sperăm să o ținem tot așa de acum încolo. Aerul este mai tare aici, la 1500 de metri altitudine, e util. […] Mă bucur foarte mult că am rămas în această familie, una foarte unită, care mi-a oferit foartă multă satisfacție. Îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine alături de colegii mei și să reușim să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem în acest sezon“, a declarat Dorinel Oancea.

Toate declarațiile jucătorului formației ardelene pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Deoarece nu toți fotbaliștii din lotul clujenilor au făcut deplasarea în Slovenia, tehnicianul Anton Petrea a introdus în teren mai mulți jucători tineri, astfel încât aceștia au avut șansa de a evolua împotriva unui adversar puternic la nivel internațional. Mai multe informații sunt disponibile AICI.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Vezi ce echipă de start a aliniat Toni Petrea la primul meci ca antrenor principal al Universității Cluj

“U” Cluj dispută primul amical sub comanda lui Toni Petrea – “studenții” dau piept cu o echipă de cupe europene

Anton Petrea, noul antrenor al Universității Cluj: “Cred că ne putem propune să atingem playoff-ul”

banner