U-Cluj, pregătită pentru debutul în Liga Zimbrilor

0
Foto: Universitatea Cluj

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj se găsește în perioada de pregătire pentru debutul lor în Liga Zimbrilor. După perioada de antrenamente, echipa se află în fața primelor meciuri amicale.

Primul meci amical este programat astăzi, de la ora 18:00, în compania echipei CSM Constanța, la Sfântul Gheorghe, unde constănțenii se află în cantonament. Formația CSM Constanța a încheiat ediția trecută a primei ligi pe poziția a treia. Cea de-a doua partidă de pregătire va lua loc vineri, de la ora 17:00, la Făgăraș, cu CSM-ul din localitate. Gruparea din Făgăraș s-a luptat cu jucătorii de la Universitatea Cluj în sezonul precedent al Diviziei A.

Antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru Universitatea Cluj, înaintea plecării spre Sfântul Gheorghe: „Așteptăm cu nerăbdare primele meciuri amicale pentru a detecta punctele la care suntem deficitari urmând ca apoi să analizăm și să găsim cele mai bune soluții de remediere. Ne dorim să ridicăm nivelul de la meci la meci în această serie de „amicale”, să îmbunătățim jocul și să creștem pe toate planurile. Vor fi, cu siguranță, teste utile pe care le vom aborda foarte serios și cu mult interes.”

VEZI ȘI:

Eduard Roschanfsky continuă sezonul viitor la U-BT

FIBA U20 – Cum arată meciul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală

U-BT Cluj-Napoca: Află cine este noul conducător de joc al echipei

banner