FIBA U20 – Cum arată meciul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală

0

Echipa națională de tineret a României luptă în continuare pentru calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European FIBA U20 Feminin Divizia B, de la Craiova. Irlanda este liderul clasamentului în acest moment, cu patru puncte. Este urmată de Grecia și România, cu trei puncte și Georgia, cu două puncte. Primele două echipe din clasament se califică în sferturile de finală, partida decisivă a României luând loc miercuri, 2 august, de la ora 18:00.

În primul meci al Grupei B, împotriva Georgiei, România a învins cu 102-44. Al doilea meci al țării noastre, care a avut loc aseară, a fost câștigat în favoarea Irlandei, cu un scor de 67-64 (20-12, 21-21, 14-14, 12-17). După ce tricolorele au condus meciul cu 63-61, ultimele trei minute au determinat victoria Irlandei.

Meciul decisiv al României va fi împotriva Greciei, la Sala Polivalentă Craiova. Celelalte partide ale echipei elene au fost împotriva Irlandei, unde Irlanda a învins cu un scor de 80-74 și împotriva Georgiei, unde Grecia a învins cu un scor de 107-30.

Foto: Laura Bota și Maria Farago – U Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este reprezentat de baschetbalistele de la ”U”, Laura Bota și Maria Farago. Jucătoarele pregătite de antrenorul Mădălin Piperea trebuie să învingă miercuri seară, echipa similară a Greciei pentru a intra în posesia biletelor pentru sferturile de finală, scrie U Cluj-Napoca.

 

VEZI ȘI:

U-BT Cluj-Napoca: Află cine este noul conducător de joc al echipei

Mihai Bordeianu pleacă de la „U” Cluj după două meciuri

U-BT Cluj-Napoca anunță un nou transfer

banner