“U” Cluj va disputa patru meciuri amicale în Austria – “studenții” dau piept cu două campioane din Europa

0

Fotbaliștii Universității Cluj au început cel de-al doilea cantonament al verii, care are loc în localitatea Ampflwang im Hausruckwald din Austria. Astfel, până în data de 6 iulie, “studenții” antrenați de Anton Petrea se vor pregăti pentru debutul în noul sezon competițional și, totodată, vor disputa patru meciuri amicale, împotriva unor adversari puternici din fotbalul internațional.

În data de 24 iunie, de la ora 18:00 (ora României), ardelenii își vor măsura forțele cu Slovan Bratislava, campioana din prima ligă a Slovaciei. Ulterior, în data de 29 iunie, de la ora 19:30, aceștia vor da piept Macabi Haifa, campioana din Israel. Ultimele două partide de pregătire sunt programate în luna iulie, astfel încât, în data de 4 iulie, de la ora 19:00, elevii lui Toni Petrea se vor duela cu MSK Zilina, echipa care a încheiat campionatul din Slovacia pe poziția a șasea a clasamentului, iar, în data de 5 iulie, de la ora 12:00, vor da piept cu RKS Rakow, campioana Poloniei.

Tehnicianul formației clujene are la dispoziție 24 de jucători care vor efectua cantonamentul din Austria, iar, printre aceștia, se află și fotbaliști transferați în perioada recentă, precum Bogdan Mitrea, Radoslav Dimitrov, Doru Popadiuc, Andreias Calcan, Mihai Bordeianu sau Daniel Popa.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Daniel Popa, după transferul la “U” Cluj: “Vom face un campionat mai bun decât anul trecut”

Toni Petrea, despre promovarea juniorilor la “U” Cluj: “Ar fi un plus pentru echipă, dar e o armă cu două tăișuri”

Vezi ce echipă de start a aliniat Toni Petrea la primul meci ca antrenor principal al Universității Cluj

banner