Daniel Popa, după transferul la “U” Cluj: “Vom face un campionat mai bun decât anul trecut”

0

FC Universitatea Cluj a bifat un nou transfer important înainte de debutul noului sezon competițional. Este vorba de Daniel Popa (27 de ani), fostul jucător al Chindiei Târgoviște, formație care, în stagiunea precedentă, a retrogradat dramatic în liga secundă. Cu toate acestea, atacantul a reușit să înscrie nu mai puțin de nouă goluri și, astfel, să se afle pe lista celor mai buni marcatori români ai Superligii

Într-un interviu acordat reprezentanților clubului clujean, în perioada în care echipa încă se află în cantonamentul pe care îl efectuează în Slovenia, Daniel Popa a explicat motivele din spatele deciziei de a se alătura lotului “studenților” și a vorbit despre obiectivele pe care și le propune pentru următorul an.

De asemenea, fotbalistul a precizat că, din punctul său de vedere, noua ediție de campionat va fi una spectaculoasă, deoarece, printre participante, au revenit echipe de tradiție precum Oțelul Galați, Poli Iași sau Dinamo București, formație pentru care Popa a evoluat timp de cinci sezoane.

Popa: “Suporterii m-au convins să vin aici, fac un adevărat spectacol”

“În primul rând, suporterii m-au convins să vin aici. Încă de pe vremea când jucam la Dinamo, știam foarte bine ce cântece frumoase au și cum se manifestă pe stadion. Conducerea m-a sunat, le-am explicat să aștepte o săptămână pentru a primi un răspuns. După retrogradarea cu Chindia, nu eram sigur de ceea ce vreau să fac. (Ioan) Filip chiar este nașul meu, cu Dan (Nistor) am o relație foarte bună. Și el m-a sfătuit să vin aici, că este foarte bine și că o să facem un campionat foarte reușit.

“Mi-aș dori din tot sufletul să debutez cu gol și victorie pe Cluj Arena”

Vreau ca, în fiecare sezon, să fiu sănătos. Dacă sunt sănătos, cu siguranță o să am multe realizări. Cel mai important, pentru mine, este să câștige echipa. Abia aștept debutul în fața fanilor, mi-aș dori din tot sufletul să debutez cu gol și victorie. Va fi un sezon cu foarte multe echipe de tradiție, dar sunt sigur că vom face un campionat mai bun decât anul trecut”, a declarat Daniel Popa.

Toate declarațiile atacantului formației ardelene pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Toni Petrea, despre promovarea juniorilor la “U” Cluj: “Ar fi un plus pentru echipă, dar e o armă cu două tăișuri”

“U” Cluj a obținut o remiză împotriva vicecampioanei Sloveniei – Oancea a înscris golul egalizator

Vezi ce echipă de start a aliniat Toni Petrea la primul meci ca antrenor principal al Universității Cluj

banner