Un weekend spumos la Azuga și în împrejurimi – Descoperă România via Wens!

1

Ce zici de un weekend spumos, la propriu și la figurat? Îți propunem un sfârșit de săptămână cu șampanie, locuri frumoase, dar și…misterioase. Pregătește-te să vezi România via Wens!


Te invităm să descoperi sau să redescoperi….Valea Prahovei, o zona în care generozitatea naturii și urmele memorabile ale istoriei și-au pus amprenta.

Aproape de capitală, această regiune a devenit oază de liniște, o gură de oxigen pentru cei dornici de o evadare în natură. Valea Prahovei nu înseamna doar schi sau trasee montane, trebuie să-ți faci timp să descoperi și să te bucuri de ceea ce o face diferită.

La Sinaia, nu rata Castelul Peleș, aflat în Top 10 al celor mai frumoase castele din lume. De la Bușteni poți lua telecabina până la 2400 de metri înățime unde, pe Platoul Bucegi dai de faimoasele Babe, dar și de Sfinx.

Mai faci câțiva pași pe creastă și ajungi la Crucea de pe Caraiman, cea mai înaltă cruce din lume ridicată la 2.291 m altitudine. Poți vizita, apoi, la Slănic – Prahova cea mai mare salină salina din Europa, cu o suprafață de 78.000 mp.

Dacă ești amator de mistere, îți recomandăm să vizitezi și Castelul Iulia Hasdeu, de la Câmpina, considerat un templul spiritist, la poalele munților.

Ți-am promis vin și șampanie în acest weekend, așa că îți îndreptăm pașii pe Drumul Vinului, spre Podgoria Dealul Mare, unde poți degusta Feteasca Neagra – ambasadorul vinurilor românești. Apoi înnoptăm la Azuga, la Cramele și pensiunea Rhein. Trebuie să știi că la Azuga calci pe urme regale, oriunde mergi: Cramele Halewood, de exemplu, sunt Furnizor al Casei Regale pentru spumantul Rhein,  asa cum a fost intre cele 2 razboaie mondiale.

Te invităm la Azuga, un loc de poveste, cu vin bun și bucate ca la bunica acasă, ingredientele perfecte pentru un sejur special, de neuitat.

Te invităm să descoperi și alte locuri deosebite din România pentru că frumusețea nu este doar în ochii privitorului. Descoperă România via Wens!