În așteptarea primăverii la Spa, la Băile Felix – descoperă România via Wens

1

După o perioadă destul de lungă de stat în casă, în prag de primăvară, o schimbare de peisaj e mai mult decât binevenită. Iți propunem un weekend de relaxare în cea mai vestită stațiune cu ape termale din România. Stațiunea Băile Felix a fost înființata în secolul XVIII, iar apele termale de aici, bogate în oligominerale sunt vestite pentru tratarea anumitor afecțiuni ca reumatismul, afecțiuni neurologice sau ginecologice. Descoperă România via Wens!

 

Apa termală, aquapark-ul, beneficiile SPA-ului de la hotel, te vor relaxa și îți vor încărca bateriile. Dacă ești nerăbdător să te bălăcești, poți merge direct la una din piscinele hotelului la care te-ai cazat, dar noi îți recomandăm să mergi la Ștrandul Apollo unde sunt deschise cele 3 piscine exterioare și unde dupa ora 15:00 beneficiezi de tarifele speciale Happy Afternoon.

Ștrandul e deschis pana la ora 20:00. Pentru o relaxare totală, recomandăm o incursiune la centrul SPA al hotelului President, unde te poți răsfăța cu o sesiune de masaj, hammam, împachetări cu nămol sau plante, tratamente anti-aging, jacuzzi, saună turcească sau finlandeză și saună salină. Pentru cei care nu vor să rateze distracția pe tobogane, trebuie să știe că hotelul este legat de de Aqua Park printr-o pasarela închisă.

Oradea, monument Art Nouveau

Nu poți însă, să mergi spre casa fără să te oprești în Oradea pentru a admira frumusețea arhitecturii Art Nouveau.

Cel mai potrivit loc să simți energia orașului este Piața Unirii. Cele mai importante obiective sunt Palatul Vulturul Negru, care impresioneaza prin forme, culori și elementele decorative, Biserica cu Lună, în al cărei turn poți urca pentru a admira de aproape mecanismul ceasului sau Palatul și Turnul Primăriei. De neratat este și Cetatea Oradea unde fiecare alee și colț are o poveste ce te poartă înapoi în timp.

Descoperă și alte locuri deosebite din România pentru că frumusețea nu este doar în ochii privitorului…Descoperă România via Wens!

Rezervă un weekend relaxant la Băile Felix prin Wens!