UNTOLD este sold out – Lista de așteptare este disponibilă de astăzi

0

Organizatorii Untold au anunțat faptul că toate abonamentele pentru cea de-a 8-a ediție a festivalului au fost epuizate. Pentru a evita neplăcerile, astăzi, 24.07.2023, a fost deschisă o listă de așteptare pentru festivalierii 

Cei care doresc să experimenteze atmosfera Universului Untold, festival care ocupă locul 9 în lume în Top 100 Festivals, sunt invitați să opteze pentru abonamentele VIP.  Biletele de o zi reprezintă, de asemenea, o opțiune pentru cei care doresc să se alăture distracției pe parcursul unei zile.

Fiecare persoană interesată să participe la festivalul Untold, dar care nu a reușit să obțină un abonament în etapele de vânzare, se poate înscrie pe lista de asteptare de pe site-ul oficial al festivalului.

Accesul la waiting list va fi disponibil începând cu data de 24 iulie. Lista de așteptare va fi gestionată în ordinea primirii înregistrărilor și va fi accesibilă doar pentru un număr limitat de fani.

Cei care optează pentru a primi prin „Transfer”, biletul de o zi sau abonamentul din platforma de Check-in Online, sunt rugați să se asigure că persoana de la care primesc biletul sau abonamentul a realizat transferul catre adresa lor de e-mail. Pe langa transferul propriu-zis, din platforma de Check-in Online, este necesar să primeasca si biletul în format pdf sau fizic. Pentru accesul în festival e nevoie de un cod QR valid și Check-In Online.

„În fiecare an, sute de mii de fani vin în Cluj-Napoca pentru a scrie împreună un nou capitol din povestea festivalului Untold, iar ediția din acest an promite să fie una de neuitat”, spun organizatorii.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 3-6 august 2023.

banner