UNTOLD: Imagine Dragons ajunge astăzi pentru prima dată în România

0

Cei mai așteptați artiști ai zilei sunt cei de la Imagine Dragons, care vor urca pe scena de pe Cluj Arena la ora 22:10, într-un concert care se anunță senzațional. Concertele de pe Cluj Arena încep la ora 18 cu Justin Nesso și continuă cu Olly Murs de la ora 20.40. 

Cu 60 de premii oferite de industria muzicală, Imagine Dragons, una dintre trupele fenomen ale momentului, ajunge pentru prima dată în România, la cea de-a opta ediție a festivalului Untold.

Imagine Dragons este una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume și una dintre cele mai iubite formații de pe întreg mapamondul.

Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman au pus bazele Imag-ine Dragons în Nevada. Primul single lansat a fost „It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic – „Night Vision”, apărut în 2012.

Single-ul  „Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite și a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile.

Piesele „Thunder” și „Whatever It Takes”, incluse în albumul „Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezență consecutivă în fruntea topului american.

Programul zile de vineri la Untold

Vor urma apoi DJ-ii Salvatore Ganacci (ora 00.00), Alesso (ora 02:00), iar cea de-a doua de zi festival se încheie cu Tujama (ora 03.50), cu un concert care ar trebui să țină până la 6 dimineața.

Cea de-a 8-a ediție Untold are loc între 3 și 6 august în Cluj-Napoca.

banner