Vacanțe de peste 70 de milioane de euro în 2021, pentru Karpaten Turism

0
w

Agenția Karpaten Turism a înregistrat, în anul 2021, un număr de vânzări mai mare decât cel dinaintea pandemiei COVID-19, atunci când oamenii puteau călători fără restricții. Cifrele arată că au fost operate mai mult de 700 de zboruri, care au servit peste 85 de mii de oameni.

Dintre țările spre care au zburat românii în 2021, cele mai multe sunt catalogate ca destinații exotice. Astfel, în premieră, agenția de turism a efectuat zboruri către Maldive, Republica Dominicană, Kenya, Capul Verde, respectiv Madeira.

Egipt, cea mai solicitată destinație

Mai mult de 35 de mii de turiști au cumpărat, prin agenția Karpaten Turism, vacanțe în Egipt. O sută de zboruri au fost operate doar în luna aprilie, din nouă orașe din România, printre care și Cluj-Napoca.

,,Ȋn 2021, românii au vrut să călătorească, iar noi am făcut ce am știut mai bine – le-am oferit vacanțele mult visate, ȋn condiții de siguranță și confort. Nu am avut deloc predictibilitate, ȋn piață, dimpotrivă, țările treceau dintr-o zonă ȋn alta, restricțiile de acces se schimbau odată la câteva zile, astfel că am fost nevoiți să regândim și să reactualizăm constant planurile și strategiile”, a declarat Alexandru Mărginean, drector general la Karpaten Turism.

De asemenea, pentru anul 2022, agenția de turism își propune să ajungă la o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro și să organizeze 750 de croaziere și circuite.

VEZI ȘI:

Un zbor în plus de la Cluj-Napoca la Constanța

100 de ani de la nașterea lui Tudor Jarda, un Ion Creangă al muzicii românești

Și-au cumpărat 250 de tarantule pentru a-și învinge frica de păianjeni

banner