Vezi lista completă a artiștilor care vor urca pe scena UNTOLD 2022

0

Organizatorii UNTOLD au anunțat ultimul val de artiști care vor fi prezenți în cadrul festivalului. Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, ATB, Chico Rose, Kungs, Bassjackers, Tim Hox și Gryffin vor urca pe scena principală a festivalului UNTOLD, găzduit, în perioada 4-7 august 2022, la Cluj-Napoca. 

Peste 200 de artiști naționali și internaționali vor fi prezenți la cea de-a șaptea ediție UNTOLD, care a intrat în lista celor mai mari cinci festivaluri ale lumii. Cele mai populare nume din industria muzicii vor urca pe mainstage-ul festivalului, însă publicul se poate bucura și de alte momente spectaculoase, susținute de artiști pe celelalte cinci scene amenajate.

Întreaga listă a artiștilor prezenți la UNTOLD 2022 poate fi consultată mai jos, iar organizatorii au anunțat că programul zilelor și orelor în care aceștia vor urca pe scenă va fi prezentat în scurt timp.

Biletele de o zi și abonamentele pentru toată perioada festivalului sunt disponibile AICI.

VEZI ȘI:

UNTOLD a intrat în lista celor mai mari cinci festivaluri ale lumii

Untold: Incă un artist de top a confirmat prezența – Este câștigătorul a trei premii Grammy

Elevii de nota 10 beneficiază de abonamente cadou din partea organizatorilor festivalurilor de muzică Electric Castle și Untold