VIDEO Twenty One Pilots: “Electric Castle, festivalul cu cel mai cool nume”

0

65 de mii de fani au participat la primul concert în România al formației americane Twenty One Pilots, considerată cea mai bună trupă rock de la Rolling Stones încoace. Artiștii au urcat pe scena principală de la Bonțida în cea de-a treia seară de Electric Castle 2022. Acesta a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul festivalului găzduit în incinta domeniului Banffy de la Bonțida. Vezi cum a fost atmosfera concertului Twenty One Pilots, în materialul de mai jos.

“Electric Castle e șansa de a ne cunoaște offline fanii din România. […] Este festivalul cu cel mai cool nume, dintre toate la care am cântat”, au declarat artiștii americani, după încheierea spectacolului.

Timp de cinci zile, festivalierii s-au putut bucura de multă muzică și de diverse activități de divertisment. Unii dintre aceștia, au ales să locuiască, pe perioada festivalului, în camping-ul amenajat de către organizatori, în proximitatea domeniului Banffy, pe când alții s-au cazat în casele și curțile sătenilor din Bonțida.

Biletele pentru cea de-a noua ediție a Electric Castle pot fi găsite, la prețuri reduse pentru cei care vor să își rezerve, încă de acum, locul în festival, prin accesarea link-ului de AICI.

VEZI ȘI:

Electric Castle 2022 a ajuns la final – care este bilanțul celei de-a opta ediții

Cum este atmosfera în primele zile de Electric Castle 2022?

Festivalierii Electric Castle pot folosi un mesaj codificat dacă se simt în pericol – Vezi care este codul secret și unde trebuie să te adresezi

banner