Victorie la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin: doi clujeni au câștigat medalii de aur și argint

0
sursa: Facebook

România a concurat la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin, iar dintre sportivi s-au remarcat doi clujeni. Aceștia au cucerit aurul și argintul la proba de 30 de metri role. Astfel, Mihai Arsene a câștigat medalia de aur la cursa de 30 metri role, iar Corina Câmpeanu medalia de argint.

„UN NOU SUCCES TeamRomania la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Berlin!
AUR la cursa de 30m ROLE – MIHAI ARSENIE din Cluj-Napoca
ARGINT la cursa de 30m ROLE – CORINA CÂMPEANU din Cluj-Napoca
CLUJUL PUNE PE ROLE BUCURIA COMPETIȚIEI MONDIALE!
Felicitări tuturor membrilor echipei de role Special Olympics Romania, care ne-au reprezentat cu mândrie la Special Olympics World Games Berlin 2023!”, au transmis cei de la Special Olympics România.

Jocurile Mondiale Special Olympics au loc în perioada 17-25 iunie la Berlin. La eveniment au fost prezenți mii de atleți cu dizabilități intelectuale. Aceștia concurează împreună la 26 de discipline sportive.

„La ceremonia de deschidere a Jocurilor Mondiale Special Olympics de pe Stadionul Olimpic din Berlin, delegația României a fost însoțită de fosta gimnastă Nadia Comăneci, ambasador global Special Olympics. Echipa Special Olympics România este compusă din 31 de sportivi și 16 antrenori, staff tehnic și medic”, precizează Cluj24.

VEZI ȘI:

Pot fi persoanele cu dizabilități integrate, cu adevărat, în România?

Concurs național de călărie terapeutică pentru copii cu dizabilități

1000 de persoane cu dizabilități învață să schieze pe pârtiile accesibilizate din România

 

banner