VIDEO CFR Cluj – Dinamo (4-0): Suporterii, uniți împotriva cancerului pulmonar

0

CFR Cluj a reușit o victorie categorică în Gruia în fața celor de la Dinamo, scor 4-0, în etapa cu numărul 27 din SuperLiga României. Chiar dacă scorul la pauză era 0-0, clujenii s-au dezlănțuit în cea de-a doua repriză. Golurile au fost marcate de Bîrligea (min. 52), Muhar (min. 68) și Otele (min. 79 și 82).

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat pe locul doi în ierarhie, cu 48 de puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj mai bun, și la șapte lungimi în urma liderului FCSB. De cealaltă parte, bucureștenii rămân pe locul 15 în clasament, cu 22 de puncte.

Suporterii, uniți în lupta împotriva cancerului pulmonar

Suporterii prezenți la meci s-au ridicat în picioare în minutul 11, într-un moment de conștientizare asupra luptei împotriva cancerului pulmonar.

În fiecare an, 11.000 de români își pierd viața din cauza acestui tip de cancer.

Cristi Balaj: „Scorul trebuia să fie 7-0”

După meci, dinamoviștii au acuzat faptul că, la primul gol al clujenilor, semnat de Daniel Bîrligea, „centralul” Florin Andrei ar fi trebuit să întoarcă faza pentru un fault la Răzvan Patriche, având în vedere că avantajul acordat „câinilor” nu s-a materializat.

Cristi Balaj susține că arbitrul Florin Andrei a luat decizia corectă, regulamentul nepermițându-i să întoarcă faza.

Totodată, președintele CFR-ului consideră că „zgomotul” făcut de dinamoviști, după meciul din Gruia, nu are niciun sens, deoarece, având în vedere numărul de ocazii ratate de elevii lui Mutu, CFR ar fi trebuit să câștige cu 7-0.

„A fost fault. În momentul în care mingea ajunge la un coechipier al jucătorului faultat, având o poziție avantajoasă cum era acea zonă a terenului de joc, avantajul este recomandat. Și arbitrul a lăsat avantaj.

Pentru a fi materializat avantajul, se consideră că nu este neapărat nevoie să existe finalizare. Faptul că ulterior atacantul, care a rămas în posesia mingii din acel avantaj, într-o zonă bună a terenului de joc, în atac, pierde mingea… din păcate, regulamentul nu mai permite arbitrilor să revină asupra fazei inițiale. Nu avea voie. Acesta este și ghinionul unui arbitru. N-ai cum să știi dacă, din acea zonă a terenului de joc, se înscrie un gol în poarta din partea cealaltă a terenului de joc. Nimic nu prevestea un asemenea gol.

Ok, dacă ei consideră că victoria noastră nu a fost meritată… atunci, ei au dreptul la o opinie, până la urmă… Din punctul meu de vedere, scorul trebuia să fie 7-0. Despre ce mai vorbim?”, a declarat Cristi Balaj pentru PlaySport.

 

banner