Noi zboruri de pe aeroportul din Cluj – vezi unde poți zbura din această primăvară

1

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj, a anunțat debutul zborurilor către Atena, din vara anului 2022, cu ocazia celebrării a 90 de ani de la inaugurarea primului zbor civil. Zborurile din Cluj-Napoca către capitala Greciei vor fi operate în zilele de joi și sâmbătă, de către compania aeriană Aegean Airlines.

Pasagerii vor putea folosi zborurile către Atena, disponibile în perioada 23 iunie – 29 octombrie 2022, în funcție de următorul orar:

Suntem convinși că noua destinație se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport. Este evident faptul că eforturile constante depuse de întreaga echipă continuă să se bazeze pe profesionalism, viziune și excelență în dezvoltarea celui mai mare aeroport regional din România”, a declarat Viorel Federiga preşedintele Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj.

Au fost reluate zborurile spre mai multe destinații turistice

Din data de 3 aprilie 2022, au fost reluate zborurile spre Nurnberg, Veneţia-Treviso, Berlin Brandenburg, Larnaca, Bari, Koln, Alicante, Billund, Tel-Aviv, respectiv Varșovia, operate de compania Lot Polish Airlines.

Noile zboruri sunt deja disponibile, iar cei interesați pot găsi mai multe detalii AICI.

VEZI ȘI:

Zboruri anulate din România spre Ucraina

Cluj-Napoca, primul oraş din România care va avea zbor direct spre New York

Un zbor în plus de la Cluj-Napoca la Constanța