VIDEO CFR Cluj – Slavia Praga, întrerupt – ambulanța a intrat pe teren și a dus un suporter la spital

0

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga, disputată joi, 13 octombrie, pe stadionul “dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, a fost întreruptă, în minutul 25, de arbitrul central Luis Godinho, deoarece suporterii din tribuna a doua făceau semne disperate, potrivit cărora unei persoane i s-a făcut rău. Ambulanța a intrat pe teren și i-a acordat îngrijiri medicale bărbatului, după care acesta a fost dus la spitalul de urgență. 

“Un echipaj SMURD a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal. Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază. […] Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

În momentul întreruperii jocului, scorul era de 1-0 în favoarea formației gazde, iar, după ce ambulanța a părăsit stadionul, partida a continuat fără alte incidente. În cele din urmă, campioana României s-a impus cu scorul de 2-0 și a devenit liderul grupei C din UEFA Conference League.

VEZI ȘI:

CFR Cluj, victorie uriașă în grupele UECL – elevii lui Dan Petrescu se impun pe terenul Slaviei Praga

Dan Petrescu, înaintea returului cu Slavia Praga: “Sper să greșesc, dar îi văd în finală”

Gazonul stadionului CFR Cluj din Gruia este schimbat – în ce stadiu se află lucrările