VIDEO Spectacol pe Cluj Arena, la meciul All Stars Romania vs Galatasaray Legends – Mutu și Marica au marcat pentru “tricolori”

0

Cluj Arena a găzduit vineri, 2 iunie, în cadrul celui mai mare festival din România dedicat sportului, Sports Festival, un meci demonstrativ între cei mai buni fotbaliști care au evoluat pentru echipa națională a țării noastre și unii dintre jucătorii emblematici care au îmbrăcat tricolul multiplei campioane din Turcia, Galatasaray. Scopul caritabil al evenimentului a fost reprezentat de strângerea de fonduri pentru persoanele afectate de cutremurul devastator din Turcia.

Pentru reprezentativa României, “pregătită” de fostul selecționer Anghel Iordănescu, au evoluat nume precum Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Adrian Ilie, Adrian Mutu, Ioan Ovidiu Sabău, Ciprian Marica, Florin Răducioiu sau Florin Prunea, în vreme ce formația adversă i-a inclus, printre alții, pe Bulent Korkmaz, Capone, Ergun Penbe și, nu în ultimul rând, pe fostul mare fotbalist brazilian Mário Jardel, dublu câștigător al “Ghetei de Aur”.

Confruntarea s-a încheiat cu scorul de 4-4, ca simbol al prieteniei și respectului între marii jucători care au evoluat pe parcursul celor peste 80 de minute, iar Adrian Mutu și Ciprian Marica și-au  împărțit golurile “tricolorilor”. Imagini video cu atmosfera spectaculoasă creată de cei peste 16 000 de fani care au fost prezenți în tribunele stadionului din Cluj-Napoca pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău va juca în meciul demonstrativ din cadrul Sports Festival – Mário Jardel și Hamit Altintop vor evolua pentru Galatasaray

All Stars Romania – Galatasaray Legends, meci demonstrativ pe Cluj Arena – Hagi: “Este un moment cu totul special”

Ioan Ovidiu Sabău și Mihai Silvășan, pe lista invitaților la SportsTalks – ce alte personalități vor fi prezente la Sports Festival

banner