Vinde hainele pe care nu le mai porți și ajută la renovarea unei școli din județul Cluj

0

Iulius Parc găzduiește CATRAFU – SALE, un eveniment realizat pe conceptul „garage sale”, la care poate participa oricine dorește să vândă sau să cumpere haine, încălțăminte, accesorii sau orice alte catrafuse. Scopul acestuia este caritabil, iar din banii strânși va fi renovată Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu” din comuna Panticeu, județul Cluj.

O nouă ediție a târgului caritabil de haine CATRAFU – SALE are loc sâmbătă, 15 iulie, în Iulius Parc, în intervalul orar 10:00-22:00. Astfel, dacă îți dorești să faci puțin loc în garderobă sau poate să găsești și tu o comoară vestimentară la standurile vecine și să contribui la strângerea de fonduri pentru renovarea școlii gimnaziale „Iuliu Hațieganu” din comuna Panticeu, județul Cluj, nu rata evenimentul.

Pentru a vinde diverse articole trebuie să-ți rezervi un loc prin iaBilet (donația fără stander este de 190 de lei; pentru un stander este de 230 de lei; pentru două standere este de 300 de lei), să pregătești produsele și să aștepți cu nerăbdare să înceapă CATRAFU – SALE. Pentru vizitatori, intrarea este liberă.

Cu fondurile strânse în urma evenimentului, vor fi modernizate sălile de curs pentru peste 212 elevi din clasa pregătitoare și clasele I-VIII. De asemenea, va fi dotat laboratorul de informatică cu aparatură performantă și vor fi achiziționate lemne suficiente pentru întreaga durată a sezonului rece.

În același timp, CATRAFU – SALE promovează inițiativa globală de protejare a mediului înconjurător prin relocarea hainelor utilizate către alți posesori. Proiectul este organizat de Rotaract Visio Cluj-Napoca, iar mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

VEZI ȘI:

Vrei să îți completezi garderoba în mod sustenabil? ReClothing continuă: clujenii, invitați la sesiuni de shopping

Proiectul clujean ReClothing, premiat la nivel european – A concurat cu proiecte din Finlanda, Germania și Elveția

Hai la Electric Castle și poți susține renovarea castelului Bánffy prin reciclare!

 

 

banner