Viorel Băltărețu, desemnat candidat la Primăria Clujului, în urma alegerilor primare

0

Viorel Băltărețu, președintele filialei USR Cluj-Napoca și deputat USR de Cluj, a fost desemnat de către clujeni să reprezinte partidul în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca în alegerile locale din 9 iunie. Acest lucru s-a întâmplat printr-un exercițiu democratic numit alegeri primare, prin care clujenii au putut vota unul dintre cei trei candidați propuși de USR Cluj.

Campania „Tu alegi!” a fost un apel pentru toți cetățenii municipiului, cărora le-a oferit posibilitatea de a decide direct cine este candidatul USR pentru Primăria Cluj-Napoca.

În cadrul campaniei, cei trei candidați Viorel Băltărețu, George Trif și Mihaela Nia au participat la 3 dezbateri publice pe teme care-i preocupă pe clujeni, de la infrastructură la calitatea serviciilor publice, de la spații verzi la viziunea pentru un Cluj mai incluziv.

Procesul de votare a inclus atât opțiunea online, prin intermediul platformei dedicate, cât și posibilitatea de vot fizic.

”Clujenii își doresc o schimbare la Primăria Cluj-Napoca. În aceste luni, am discutat cu mulți cetățeni și le-am ascultat problemele. În Cluj, există o nemulțumire acumulată în ultimii ani, ca un curent de adâncime ignorat de liderii actuali ai Clujului. Oamenii vor centura ocolitoare atât de mult întârziată, școli și grădinițe în cartiere, aer curat, urbanism cu respectarea legii, parcări, smart city adevărat – tot ce ține de dezvoltarea echilibrată a unui oraș modern”, a declarat Viorel Băltărețu.

Vedeți în video care consideră Viorel Băltărețu că sunt problemele cronice ale Clujului:

VEZI ȘI:

LIVE: “În audiență” cu deputatul Viorel Băltărețu – Legile lui Băltărețu în 2024

Viorel Băltărețu: Drumul Expres A3 – Tureni este vital pentru fluidizarea circulației din județul Cluj

banner